En Vokalist & en Cellist

Upperud_Lucia_2013.x650

Sanna Andersson från Frändefors i sydvästra Sverige arbetar som frilanscellist. Hon är efterfrågad som kammarmusiker, solist, lärare och arrangör runt om i Skandinavien.

Hennes brinnande intresse för musik komponerad för röst och cello har bidragit till många spännande samarbeten där hon fått chansen att utforska cellons alla möjligheter. Tillsammans med sångerskan Anna K. Larson i gruppen En Vokalist & En Cellist har hon under året att lagt grunden för ett utökat kulturellt samarbete inom de europeiska länderna med turnén Stories for Voice and Cello.

Julen närmar sig med stormsteg så varför inte skynda sig att boka plats på Upperud 9:9 den 13 december. Då kommer En Vokalist & En Cellist att bjuda på glädje, humor och kärlek i form av julklassiker, engelska carols, finurliga sånger och älskade psalmer i sitt konsertprogram- Jul, nu igen? Det blir en helafton för alla sinnen i en gemytlig stämning med god mat och god dricka.

Före detta kvarnmagasin med ny framtid som café, logi och pilgrimshärbärge ligger Upperud 9:9 vid Upperudshöljen som är del i sjösystemet Dalslands kanal.

Boka din stol på tel 070 7498779 eller info@upperud.se

 

 

Skriv en kommentar

You must be logged in to post a comment.