The Event Dalsland 2013

Theevent_bild

Fredag 31 maj kl. 10.30 – 18.30
Dalslands konstmuseum, Upperud

Boka in den 31 maj i kalendern! Ett nytt ”The Event Dalsland” kommer att arrangeras på Dalslands Konstmuseum i Upperud. Kom och lyssna på bl.a. 3st intressanta föredrag:Att tänka i nya banor är dalslandsbördige designern och entreprenören John-Michael Ekeblad expert på. Ekeblad kommer hela vägen från New York för att inspirera med sina erfarenheter från IKEA, Tupperware och Daytime NYC som gör möbler av lianer från Guyana och rivningsmaterial från Manhattan, samt glass för hundar! Med stor kunskap om global design och trender inom nya affärskoncept gör Ekeblad de mest galna idéer möjliga.

Industriföretaget Åmål Components jobbar tillsammans med konstbyrån Re:flection Company för att hitta idéer som utmanar, utvecklar och stärker företaget och medarbetarna. Lyssna till deras berättelse om hur konst kan utveckla företag och få en unik förhandsvisning av vad som kommer att hända. Konstprojektet har offentlig premiär 1 juni när Åmål Components firar fem år.

Hotell Hackspett var Genbergs första alternativa boendemiljö, beläget 13 m upp i den största eken i Västerås. Några år senare invigdes Utter-Inn i Mälaren, världens enda undervattenshotell i sitt slag och efter det kom Café Koala, ett fungerande café med 5 m höga caféstolar! Genberg är konstnären vars spektakulära hotellprojekt blivit turistattraktioner.

Anmäl dig senast 24 maj på www.innovatum.se/theevent


facebook_mini

Skriv en kommentar

You must be logged in to post a comment.